Rreth Nesh

Historia jonë

HISTORIKU

AMB Construction, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, është themeluar me datë 13.03.2018.
Shoqëria AMB Construction zotërohet nga shoqeria “AGNA” , “INFO-Telecom” dhe “Tirana International Development”
Ndonëse AMB Construction është themeluar rishtazi, ekperienca e aksionerëve në fushën e ndërtimit është e hershme.
Projektet e realizuara nga bashkëpunimi i aksionerëve:
1. The Plaza
2. Kullat Binjake
3. Nobis TID Complex

Vizioni

Vizioni

Për të qënë të suksesshëm duke ofruar shërbime me cilësi të lartë dhe vlerë e shtuar për industrinë e ndërtimit.

Misioni

Të ofrojmë shërbim superior ndërtimi nëpërmjet cilësisë, sigurisë, eksperiencës dhe përshtatjes me nevojat e klientëve.

Moto

Ndërtojmë me vizion. Ndërtojmë së bashku.